Kontorsansvarig till Soltech

Stockholm
Ansök senast: 2022-05-31

Är du en administrativ och serviceinriktad lagspelare som gillar ordning och reda i snabbföränderliga sammanhang? Då ska du jobba med oss på Soltech Energy. Vi är moderbolaget i en snabbväxande börsnoterad koncern inom solenergi med över 20 dotterbolag i Sverige och Holland

Det händer mycket inom vårt område och tillväxtpotentialen är enorm. Vår koncern växer löpande genom många förvärv och genom organisk tillväxt och det ställer större krav på oss och vårt huvudkontor. Det är här du kommer in.

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och som hugger i där det behövs! Du utmanas av en föränderlig miljö med allt vad det innebär. Hos oss råder ett öppet klimat, det är högt i tak, och du kommer att bli en del av ett starkt team som utgör huvudkontoret. Vi sitter i nya fräscha lokaler på Birger Jarlsgatan 41A.

Som Kontorsansvarig så kommer du att ha en viktig och flexibel roll på huvudkontoret med stort eget ansvar där du får arbeta självständigt. Du kommer att säkerställa att både medarbetare och besökare får den bästa servicen. Din roll innefattar även att vara en viktig stöttepelare och att hjälpa dina kollegor med olika administrativa uppgifter. Då rollen är ny finns goda förutsättningar att vara med och påverka dess innehåll.

Exempel på arbetsuppgifter kommer att vara:

 • Ansvara för den dagliga driften av kontoret
 • Ta emot besökare och leveranser
 • Förbereda möten ordna fika, plocka undan etc
 • Planera och genomföra konferenser och event
 • Sköta inköp och kontakt med leverantörer
 • Se till att det är representativt och välkomnande på kontoret och göra felanmälan vid behov
 • Ha kontakt med leverantörer inklusive städfirma, hyresvärd mm.
 • Bistå i administrativa uppgifter
 • Att stötta HR med administrativa uppgifter inom framförallt rekrytering
 • Stötta kommunikation med administration och dokumentation, planering inför events, beställning av trycksaker, korrekturläsning, social media mm.

Visst vill du bli en del av Soltech och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.


Din erfarenhet och kunskap är viktig för vår fortsatta framgång. Likaså dina egenskaper och personliga lämplighet. Du har ett öga för detaljer och gillar att ge det lilla extra. Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, positiv och professionell. Du håller en mycket hög kvalitet och servicenivå i ditt arbete. Du har arbetat med liknande uppgifter tidigare och älskar att bidra till helheten genom det arbete du gör. Du är van vid att arbeta självständigt och är en god organisatör liksom administratör. Du är prestigelös, lösningsorienterad och hjälper till där det behövs samtidigt som du skapar trivsel på kontoret. Du kommer ha mycket frihet under ansvar och vi ser mycket positivt på proaktivitet och initiativförmåga. 

För att passa i rollen som Kontorsansvarig har du:

 • Erfarenhet av en motsvarande roll eller liknande med administrativa inslag
 • Goda datakunskaper och kunskaper i Office-paketet
 • Talar och skriver flytande på både svenska och engelska

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

För mer information kontaktar du:

Cecilia Jungner, HR-chef Soltech, 0709-980 689, cecilia.jungner(@)soltechenergy.com

Välkommen med din ansökan!

Soltech Energy är noterat på Nasdaq First North Growth Market och har nära 70 000 aktieägare med stort intresse för både hållbarhet, solenergi och sin investering som bidrar till resan mot mer förnyelsebar energi och en grön omställning. Vi har högt ställda tillväxtmål och växer både organiskt samt genom en förvärvsstrategi där vi utöver solenergibolag särskilt fokuserar på traditionella tak-, fasad- och elteknikbolag med lång erfarenhet inom sin bransch. När de är en del av koncernen adderar och utvecklar vi produktutbudet med solenergi och får då moderna solbolag med basen i sin bransch.

Att integrera solenergi i vardagen är vårt motto. Vi hoppas att du vill vara med på resan.

Kontaktperson

Cecilia Jungner

cecilia.jungner@soltechenergy.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %