Administrativ projektledare inom affärsutveckling till Soltech Energy i nära samarbete med COO, CM&A och CEO

Stockholm
Ansök senast: 2022-08-21

Är du en person som skapar struktur och drivs av affärsmässighet och företagsutveckling? Skulle du beskrivas som pålitlig med förmågan att driva ditt arbete framåt? Då ska du jobba med oss på Soltech Energy. Vi är moderbolaget i en snabbväxande börsnoterad koncern inom solenergi med 22 dotterbolag i Sverige, Holland och Spanien.

Det händer mycket inom vårt område och tillväxtpotentialen är enorm. Vår koncern växer och det ställer större krav på oss och vårt huvudkontor. Det är här du kommer in.

Vi söker dig som gillar en varierad arbetsdag med snabba vändningar och som säkerställer struktur och genomförande! Du utmanas av en föränderlig miljö med allt vad det innebär. Som Projektledare kommer du att arbeta tillsammans med COO, CM&A och CEO genom att assistera och projektleda olika arbetsuppgifter och projekt som ligger inom dessa tre tjänsters ansvarsområden. Då rollen är ny finns också goda möjligheter att vara med och forma dess innebörd och omfattning.

Detta är en roll för dig som vill utvecklas och skapa skillnad. Här får du möjlighet att arbeta med verksamhetsledning och utveckling på en oerhört bred front. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

 • Vara delaktig, tillsammans med ledande befattningshavare, i framtagande av strategisk/taktisk plan för varje dotterbolag och sedan vara bollplank i genomförandet
 • Uppföljningsstruktur gentemot våra dotterbolag och i samarbete agera på uppkomna situationer
 • Implementera och följa upp olika nya och gamla processer
 • Arbeta i olika projekt för att exempelvis öka lönsamhet liksom att vara med i projekt i form av sammanslagningar av bolag eller andra förändringsprojekt
 • Scanna potentiella bolagsförvärv, skapa primärutlåtande för dessa liksom generell administration och avtalshantering kopplat till M&A
 • Ta fram affärsmallar för koncernen
 • Genomföra bolags- och marknadsanalyser
 • Utveckla och ta fram material inför konferenser och personalmöten
 • Protokollföra möten med olika ledande funktioner liksom följa upp överenskomna aktiviteter.
 • Administrativa uppgifter som stöttar COO, CM&A och CEO.

Den insikt du får i både huvudkontor och dotterbolag kommer att medföra att du kan föreslå och genomföra förändringsarbete. Du rapporterar till COO.

Vi sitter i fräscha lokaler mitt i Stockholm. Resor kan förekomma i tjänsten.

Visst vill du bli en del av Soltech och Soltechkoncernen? Skicka in din ansökan idag.


För att passa i rollen som Projektledare hos oss tror vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi, juridik eller teknik.

Du har tidigare erfarenhet av att driva projekt och arbeta med företagsutveckling i någon form. Tack vare din bakgrund har du god förståelse för ekonomiska resultat, affärsstrategi och aktivitetsplaner med förmåga att prioritera och säkerställa genomförande.

Du är som person självgående med förmåga att skapa förtroende liksom resultat. Du får saker att hända genom att arbeta strukturerat och medvetet oavsett aktuell uppgift. Hos oss är det högt i tak och vi värnar trivsel, prestigelöshet och handlingskraft.

Rollen kräver flytande svenska och engelska i tal och skrift liksom mycket goda office- och datakunskaper. Vi ser till personlig lämplighet. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Urval och intervjuer kommer att ske efter sista ansökningsdag.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

 För mer information kontaktar du:

 • Cecilia Jungner, HR – cecilia.jungner(@)soltechenergy.com (dock ej mellan 14/7-10/8)
 • Patrik Hahne, COO – patrik.hahne(@)soltechenergy.com (dock ej mellan 9/7-10/8) 

Soltech Energy är noterat på Nasdaq First North Growth Market (SOLT) och har nära 73 000 aktieägare med stort intresse för både hållbarhet, solenergi och sin investering som bidrar till resan mot mer förnyelsebar energi och en grön omställning. Vi har högt ställda tillväxtmål och växer både organiskt samt genom en förvärvsstrategi där vi utöver solenergibolag särskilt fokuserar på traditionella tak-, fasad- och elteknikbolag med lång erfarenhet inom sin bransch. När de är en del av koncernen adderar och utvecklar vi produktutbudet med solenergi och får då moderna solbolag med basen i sin bransch.

Att integrera solenergi i vardagen är vårt motto. Vi hoppas att du vill vara med på resan.

Kontaktperson

Cecilia Jungner

cecilia.jungner@soltechenergy.com

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %